AEG wasmachine foutcode E21 oplossen

Laat uw wasmachine van AEG plotseling een storing op het scherm zien? Zorgt uw defecte wasmachine ervoor dat de wasmanden inmiddels uitpuilen? Geen reden tot paniek, onze reparatie specialisten helpen u graag met het oplossen van problemen aan uw AEG wasmachine. U leest hier alles over foutcode E21 bij AEG wasmachines en hoe u deze zelf kunt oplossen.

Oorzaak van fout E21

Onze specialisten komen storingscode E21 geregeld tegen bij de wat oudere AEG wasautomaten. Onze techniekers weten dan ook de reden van deze storing en kunnen u snel helpen aan de oplossing. Bent u dus op zoek naar de oplossing voor de AEG-storing E21, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

 

De AEG E21 storing, komt vooral bij wasmachines die al wat ouder zijn. De foutcode wil zeggen dat het water in de wasmachine niet goed kan worden afgevoerd.

 

Zelf oplossen fout E21 bij AEG wasmachine

Heeft u een wat oudere wasmachine, dan wilt u misschien eerst zelf proberen om storingscode E21 zelf te verhelpen. De fout geeft aan dat de wasmachine het water niet kan afvoeren.

 

Op de volgende manier kunt u het verhelpen:

  • Kijk het filter na op vuil. In het filter kunnen voorwerpen vast zitten, maar ook vuiligheid zoals kalk, haar stof en pluizen.
  • Controleer de afvoerbuizen van de machine op vuil en verstopping.
  • Controleer slangen op verstoppingen of beknellingen.

 

Foutcode E21 bij wasmachine van AEG niet weg

Wanneer in het scherm van uw AEG-wasmachine storingscode E21 blijft staan, dan helpen we u graag met het zoeken naar een geschikte oplossing. Veel witgoed techniekers hebben zich bij onze hersteldienst aangesloten. Er is dus ook altijd een technieker actief bij u in de buurt. Zoek nu een erkende lokale witgoed technieker via deze website.

 

Bij onze onderneming staat service hoog in het vaandel. Al onze witgoed techniekers zijn getraind om herstellingen aan uw wasmachine en ander witgoed te kunnen uitvoeren. U vindt bij ons dus altijd ervaren vaklieden voor AEG-wasmachine reparatie.

 

Waarom geeft uw AEG wasmachine een foutcode?

Het is erg vervelend wanneer uw wasmachine een storing geeft, maar het is wel prettig dat de machine op het scherm een foutcode laat zien. Door deze melding op het scherm kunt u namelijk in de handleiding van machine opzoeken wat precies het probleem is.

 

Let er wel op dat deze storingscode alleen wordt weergegeven wanneer uw AEG wasautomaat over een digitaal scherm beschikt. Mocht de wasmachine niet goed werken en geen storingscode laten zien, neemt u dan contact op met een van onze witgoed techniekers. Deze komt thuis bij u langs om de oorzaak van het probleem te achterhalen en daarna te zorgen voor reparatie.

  • AEG wasmachine foutcode E21 oplossen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.