Code E20 bij AEG Wasmachine oplossen

Onze witgoed techniekers zijn dagelijks door geheel België actief met het verhelpen van storingen aan wasautomaten. Foutcode E20 is een storing die geregeld voorkomt bij oudere en nieuwe AEG wasmachines. Onze specialisten weten als geen ander wat de oorzaak van deze storing is en kunnen u tips geven over het verhelpen van AEG foutcode E20.

AEG storing E20 verhelpen

Foutcode E20 wordt vooral gezien bij de wat oudere modellen wasmachines. Deze foutcode wordt door de AEG wasmachine gegeven wanneer het in de machine aanwezige water niet goed kan worden afgevoerd. Goed nieuws is dat storing E20 gemakkelijk kan worden opgelost.

Storing E20 oplossen doet u als volgt

  • Controleer of het filter verstopt is. In het wasmachine filter kan vuil, zoals haar, stof, pluizen, maar ook kalkafzetting bevatten.
  • Controleer de afvoerbuizen van uw AEG wasmachine op verstoppingen of andere vuilresten.
  • Controleer de slangen van de wasautomaat op vuil en verstoppingen.

AEG wasmachine blijft code E20 geven

Heeft geprobeerd om de fout te verhelpen, maar uw wasautomaat blijft telkens deze foutmelding geven? Onze herstel techniekers zijn u graag van dienst met het oplossen van storing E20.

 

Onze specialisten zijn dagelijks actief in geheel Vlaanderen. Ook bij u in de buurt is een technieker beschikbaar. Onze specialisten komen op uw adres langs om de wasmachine te controleren en het probleem te verhelpen.

 

Bij onze herstel service staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Alle bij ons aangesloten techniekers zijn daarom professioneel getraind in het repareren van wasmachines van onder meer AEG. U kunt er dus op vertrouwen dat herstellingen aan uw wasmachine bij ons in goede handen is.

Waarom geeft uw AEG wasmachine een foutcode?

Wanneer uw wasmachine een foutcode op het scherm laat zien, is dat in eerste plaats natuurlijk vervelend. Toch biedt de foutcode ook voordelen, want u kunt direct zien wat de oorzaak van de storing is. Onze hersteldienst helpt u graag met het oplossen van het probleem. Wanneer u de AEG storingscode doorgeeft aan de witgoed technieker, kan deze u meestal direct vertellen wat de oorzaak is, hoe het verholpen kan worden en wat de kosten voor het herstel van uw AEG wasmachine zouden zijn.

  • Code E20 bij AEG Wasmachine oplossen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.