Frigo werkt niet meer

Het is enorm vervelend wanneer u er plotseling achter komt dat de koelkast niet goed meer functioneert. Problemen met een frigo komt altijd ongelegen. U kunt niet zonder een goed koelende frigo, dus het is zaak om bij koelkast problemen snel actie te ondernemen,

 

Wanneer uw koelkast het niet goed meer doet, kunt u dat merken op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld horen dat de koelkast geen geluid meer maakt. De koelkast van binnen warm aanvoelt of dat er overmatige ijsvorming in de koelkast is. Welk probleem u ook met uw koelkast heeft, onze witgoed techniekers zijn u graag van dienst bij het oplossen van alle voorkomende problemen aan uw frigo.

 

Wanneer uw koelkast niet goed meer werkt, is het belangrijk om snel de oorzaak te achterhalen. Lukt het niet om de oorzaak van het probleem zelf te vinden, schakel dan gerust een van onze techniekers in. Onze technieker zijn actief in heel België en komen graag bij u thuis langs om uw koelkast te repareren.

 

Probleem met koelkast oplossen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw frigo niet goed meer werkt. Om u te helpen met het oplossen van het probleem hebben we een aantal mogelijke problemen en oplossingen beschreven.

 

Brandt de verlichting in de koelkast?

Iets simpels als het lampje in de frigo is een goed hulpmiddel om te kunnen zien of er een probleem is met het apparaat. Is het lampje ingeschakeld wanneer u de deur van de koelkast opent? Is dit niet het geval, luister dan goed of u een ratelend of draaiend geluid hoort. Is dat het geval, dan werkt de frigo wel en ligt de oorzaak dus ergens anders.

Koelkast maakt helemaal geen geluid

Wanneer de koelkast geen hoorbare geluiden maakt en het lampje van de koelkast brandt ook niet, dan de oorzaak ook een andere oorzaak liggen. U kunt de thermostaat van de koelkast instellen op de laagst mogelijk stand. U kunt deze bediening meestal vinden in het koelgedeelte van de koelkast. Heeft u de koelkast thermostaat lager gezet, dan zult u moeten luisteren of u de koelkast geluid hoort maken.

 

Thermostaat lager, maar koelkast schakelt niet in

Om uit te kunnen sluiten er een probleem is met de stroomvoorziening, zou u een ander apparaat kunnen aansluiten op het stopcontact. Bent u er zeker van dat de frigo niet werkt,

neemt u dan contact op met ons witgoed reparatie bedrijf.

Koelkast repareren aan huis

Voordat u een technieker inschakelt, is ons advies om altijd eerst goed naar de hierboven beschreven tips te kijken. Wellicht kunt u zo het probleem met uw koelkast zelf oplossen. Mocht u er toch niet uitkomen? Contacteer ons gerust. Onze koelkast reparatie specialisten staan voor u paraat. We komen graag bij u langs om voor reparatie van uw frigo. Reparatie is een heel aantrekkelijke optie. Repareren van een koelkast is namelijk beter voor het milieu en is bijna bijna altijd goedkoper dan een nieuwe kopen.

  • Frigo werkt niet meer

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Koelkast te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.

Apparaten storingen! wij help je graag

bekijk de volgende blogs om uw apparaat storingen en de oplossing voor dit storing te vinden