Meest voorkomende Siemens wasmachine storingen

Het bekende witgoedmerk Siemens staat bij ons in België zeker bekend als een merk met een hoge kwaliteit. En ondanks dat Siemens strenge eisen naleeft op het gebied van kwaliteit  van hun producten, kan er toch altijd een probleem optreden. Het kan dus gebeuren dat uw Siemens wasmachine de zorg van een witgoed  technieker kan gebruiken voor een controle of om een onderdeel te laten vervangen.

De betekenis van een Siemens foutmelding

De foutmelding op het schermpje van uw Siemens wasautomaat geeft aan dat er iets mis is met het apparaat. Met behulp van deze foutcode kunt u in de handleiding van de wasmachine of op onze website opzoeken wat er precies mankeert aan de wasmachine.

 

Om u te helpen de problemen met uw Siemens wasmachine snel op te lossen hebben we een overzicht gemaakt. In de lijst kunt u veelvoorkomende foutmeldingen en de bijbehorende betekenis en oplossing zoeken.

 

Een foutmelding op het scherm van uw Siemens wasautomaat kan diverse oorzaken hebben. Kleine storingen kunt u in de meeste gevallen prima zelf oplossen, maar voor grote problemen kunt u beter vertrouwen op het vakmanschap van een witgoed technieker met kennis van Siemens wasmachines.

 

Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn al onze witgoed reparatie specialisten professioneel opgeleid om herstellingen aan wasmachines te kunnen uitvoeren. Bent u op zoek naar een technieker voor reparatie van uw Siemens wasmachine, dan bent u bij ons witgoed reparatiebedrijf zeker aan het juiste adres.

Siemens Foutcode en bijbehorende oorzaak

 

F01: Probleem met de watertoevoer

F03: Probleem met de waterafvoer of pomp

F12: Kortsluiting / Motor storing opgetreden

F18: Probleem met waterafvoer

F57: Probleem met tacho

E18: Probleem met het afvoeren van water

E23: Waterlekkage geconstateerd

F21: Probleem met koolborstel(s)

F23: Probleem met de wateraansluiting van toevoer

F43: Probleem met motor of koolborstel(s)

  • Meest voorkomende Siemens wasmachine storingen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.