Meest voorkomende Whirlpool wasmachine storingen

Whirlpool is een van oorsprong Amerikaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten. Het markt staat bekend om de wasmachines van hoge kwaliteit, die voor economische prijzen worden verkocht. Het productgamma van Whirlpool biedt keuze tussen allerlei soorten wasmachines, variërend van extreem zuinig, tot superstille en heel duurzame milieubewuste wasautomaten. Eind jaren negentig nam Whirlpool de Duitse witgoed fabrikant Bauknecht over. Beide merken bleven naast elkaar bestaan. Whirlpool is een van de grootste wasmachine fabrikanten ter wereld. Het merk staat bekend als betrouwbaar, maar ook een wasmachine van Whirlpool kan defect raken.

Wat is de betekenis van een Whirlpool storing?

Bij fouten en storingen zal uw Whirlpool wasautomaat daarvan melding maken op het scherm. Op het display van uw wasmachine zal een code te zien zijn. Aan de hand van die code kunt u op onze website terugvinden wat de oorzaak zou kunnen zijn en hoe het probleem mogelijk kan worden opgelost.

 

Met het overzicht van veelvoorkomende Whirlpool storingen kunt u er gemakkelijk achter komen of het probleem zelf zou kunnen oplossen of dat u beter de expertise van een Whirlpool specialist in kan schakelen.

Uitleg Whirlpool foutmeldingen

De foutcode op het scherm van de wasautomaat kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Om de oplossing snel te vinden, hebben we voor u de meest voorkomende Whirlpool storingen en de bijbehorende foutcodes in een handig overzicht gezet. Lukt het u niet om het probleem zelf op te lossen, schakel dan een bij ons witgoed reparatie bedrijf aangesloten technieker in. Onze experts zijn actief in heel België. In de meeste gevallen kunnen we uw Whirlpool wasmachine morgen al repareren. Bovendien doen we dat tegen heel aantrekkelijke reparatie tarieven.

Whirlpool foutmeldingen en de oorzaak

FH: Wasmachine krijgt geen water

F09: Te hoog waterpeil geconstateerd

F18: Schuimvorming geconstateerd

FA: Aquastop is ingeschakeld

FH: Storing met waterinlaat

FP: Storing met waterafvoer en/of pomp

F06: Motorstoring opgetreden

F08: Motorstoring opgetreden

F12: Probleem met verwarmingselement

F13: Probleem met deurslot

F22: Deur schakelaar probleem

F23:Probleem met de niveauregelaar (waterniveau)

  • Meest voorkomende Whirlpool wasmachine storingen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.