Miele storing F20 oplossen

Wanneer uw anders zo trouwe Miele wasmachine in storing is gevallen hoeft dat niet altijd direct een groot probleem te zijn. Op de deze pagina leest u alles over de F20 foutmelding bij Miele wasautomaten. U komt snel te weten of u deze storing zelf kunt oplossen of dat u beter een gespecialiseerd witgoed technieker kunt inschakelen.

Miele wasmachine geeft foutcode F23

Storing F23 op een wasautomaat van Miele wil zeggen dat er een probleem is met de watertoevoer. De machine kan daardoor ook geen water meer afvoeren.

 

Mogelijke oorzaken van fout F20

  • Te late waterdruk
  • Een knik in de toevoerslang
  • Er komt geen water uit de kraan of de kraan is niet helemaal open gedraaid

Miele F20 fout zelf verhelpen

Er zijn enkele stappen die u kunt doorlopen om deze fout aan uw Miele wasmachine zelf te verhelpen.

 

  1. Controleer en reinig het filtertje in de toevoerslang
  2. Controleer de aanvoerslang op knikken of beschadigingen
  3. Beëindig het lopende wasprogramma. Draai de kraan helemaal open en start het programma daarna opnieuw.

 

Blijft uw wasmachine melding maken van fout F20? Onze witgoed techniekers zijn u graag van dienst met het zoeken naar de oplossing. Onze specialist komt graag bij u thuis langs om de machine uit te lezen en wanneer dat nodig is kan uw Miele wasmachine direct worden gerepareerd.

Lukt het niet om dit zelf op te lossen?

Neem contact op met onze reparatie dienst. Onze techniekers zijn actief in geheel België. Er is altijd een specialist beschikbaar bij u in de buurt actief. Zo kunt u snel uw Miele wasautomaat terug in gebruik nemen.

  • Miele storing F20 oplossen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.