Miele wasmachine heeft ‘storing watertoevoer’

Ook uw Miele wasmachine slijt en na verloop van tijd kan er altijd een storing optreden. Op zich geen probleem, zolang u maar weet wat precies het probleem is en er een oplossing voorhanden is. Geeft uw Miele automaat de ‘storing watertoevoer’, dan kunt u hier nalezen wat het probleem is en hoe u dit op kunt lossen

 

Mocht het niet lukken om deze storing zelf op te lossen, dan kunt u altijd vertrouwen op onze witgoed reparatie specialisten. Er is altijd een bij ons aangesloten witgoed technieker actief bij u in de buurt. Onze specialisten komen graag bij u thuis langs om uw Miele wasmachine te herstellen.

Zelf Miele ‘storing watertoevoer’ oplossen?

Geeft uw machine deze storing, kan de oorzaak een van de volgende zijn:

  • Vuil filter in de watertoevoerslang
  • Knik of beknelling in de toevoerslang
  • Te lage waterdruk
  • Waterkraan is niet helemaal open gedraaid

Deze storing zelf verhelpen

Op de volgende manier kunt u ‘Storing watertoevoer’ zelf oplossen:

 

  1. Maak het filter in de watertoevoerslang schoon
  2. Controleer de slang op beschadigingen of de knikken.
  3. Beëindig het lopende wasprogramma. Draai de kraan volledig open en start hetzelfde wasprogramma opnieuw.

 

Blijft deze storing zichtbaar, dan zijn onze witgoed specialisten u graag van dienst met reparatie van uw Miele wasmachine.

De betekenis van de Miele wasmachine storingen

Op het display van uw Miele wasautomaat zijn foutmeldingen af te lezen. Zo komt u snel te weten dat er iets mis is met de wasmachine. De uitleg van deze storingen kunt u opzoeken in de handleiding van de machine. Om u tijd te besparen, hebben we de veel voorkomende Miele foutmeldingen en storingscodes in een handig overzicht bij elkaar gestoken en dit geplaatst op onze website. U ziet zo in een oogopslag of u een storing zelf kunt oplossen of dat u beter een witgoed technieker kunt inschakelen.

 

Lukt het u niet om deze Miele storing zelf te verhelpen? Schakel dan een van onze witgoed reparateurs in. Er is altijd een specialist bij u in de buurt beschikbaar om uw Miele wasmachine uit te lezen en te repareren.

 

Veel voorkomende Miele wasmachine storingscodes

Er kunnen diverse redenen zijn waarom de foutmelding wordt weergegeven op het scherm van uw Miele wasautomaat. Om u van dienst te zijn hebben we de veel voorkomende Miele storingen bij elkaar gezet.

 

Komt u er zelf niet uit? Schroom niet om een van onze kundige Wasmachine reparatie specialisten in te schakelen. Maak vandaag een afspraak en wellicht is uw Miele wasautomaat morgen al gerepareerd en weer klaar voor gebruik.

  • Miele wasmachine heeft ‘storing watertoevoer’

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.