Miele wasmachine ‘storing waterproof’ oplossen

In het geval dat deze storing is te zien op het scherm van uw Miele wasautomaat, dan wil dat zeggen dat de machine ergens een lek heeft opgemerkt. Meestal is niet direct waar het water vandaan komt en daarom is het niet aan te raden deze storing zelf op te lossen. Het advies van Miele en die van onze specialisten is het inschakelen van een witgoed technieker om de machine na te kijken.

Wat doen bij Miele storing waterproof

Het is belangrijk direct de wasmachinekraan dicht te draaien en de stekker uit het stopcontact te trekken. Haal ook het wasgoed direct uit de wasmachine trommel. Openen van de deur kan door aan het koord van de nood ontgrendeling te trekken. De deur is daarna te openen.

 

Het betreft hier een gevoelige storing die regelmatig wordt aangetroffen bij zowel oudere als de nieuwe wasmachines van Miele. Ons advies is deze storing op te laten door een ervaren witgoed technieker. Zo kunt u ergere schade aan uw machine en daarop volgend ongemak voorkomen.

Wat betekent een Miele wasmachine storing?

Nieuwe Miele wasmachines maken via het schermpje duidelijk dat er een probleem is ontstaan. Aan de hand van de storingscode of de foutmelding op het apparaat kunt in de handleiding van de wasmachine opzoeken wat het probleem precies is en hoe het kan worden opgelost.

 

Om het u allemaal wat gemakkelijker te maken hebben we de meest voorkomende Miele storingen en foutcodes bij elkaar gezet in een handig overzicht. Zo kunt u gemakkelijk de oplossing zoeken bij problemen aan uw Miele wasmachine.

Meest voorkomende storingen bij Miele wasautomaten

De storingscode op het display van uw Miele wasmachine duidt op een probleem met het apparaat. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, waarom de wasmachine niet goed meer kan functioneren. Om het probleem snel op te lossen, hebben we de meest voorkomende Miele foutmeldingen bij elkaar gestoken in een handig overzicht.

 

Lukt het u toch niet zelf het probleem aan uw Miele wasautomaat te verhelpen? Schakel dan een Miele reparatie specialist in. De bij onze reparatie service aangesloten techniekers zijn bekend met reparatie van Miele wasmachines. Ze zijn actief door heel Vlaanderen en komen ook graag bij u thuis langs om de wasmachine te herstellen. Maak nu direct een afspraak.

  • Miele wasmachine ‘storing waterproof’ oplossen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.