Repareren van wasmachine

Repareren van wasmachine

Een defecte wasmachine zorgt voor flink veel ongemak. Zeker in gezinnen met kinderen is de wasmachine een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten. Heeft u dus thuis te maken met een wasmachine die niet functioneert, dan is het prettig om te weten dat onze witgoed techniekers voor u klaar staan. Er is altijd een witgoed technieker bij u in de buurt beschikbaar om u snel en vakkundig verder te helpen.

 

In een paar handige stappen zoekt en vindt u een witgoed technieker om uw wasmachine te repareren. In de meeste gevallen kan de technieker zelfs de eerstvolgende werkdag al bij u langskomen om de wasmachine problemen bij u thuis te verhelpen.

 

De werkwijze van onze witgoed hersteldienst bij het repareren van uw wasmachine

 

Stap #1: Kies een witgoed technieker

Er sluiten zich steeds meer witgoed techniekers bij onze dienst aan. De kans is groot dat er ook een reparatiespecialist bij u in de buurt actief is.

 

Stap #2 Witgoed technieker komt aan huis

Onze technieker komt bij u thuis langs om de wasmachine na te zien. U ontvangt een onafhankelijk advies over de staat van de machine, zodat u een goede beslissing kunt nemen over de reparatie van uw wasmachine.

 

Stap #3 Altijd de beste tarieven

De bij onze hersteldienst aangesloten witgoed techniekers rekenen altijd de beste tarieven voor het herstel van uw wasmachine. Dat zorgt ervoor dat reparatie van een kapotte wasmachine vaak nog rendabel is en dus de moeite waard.

Wasmachine kapot: mogelijke oplossingen

Voordat u een reparatiespecialist inschakelt voor het herstel van uw wasmachine, hebben we hieronder enkele tips uiteengezet. Zo kunt u snel zelf achterhalen wat mogelijk de oorzaak van het probleem is en zo simpele wasmachine problemen zelf oplossen.

 

Wanneer de tips hieronder u niet verder hebben kunnen helpen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze witgoed hersteldienst. We komen bij u thuis langs om de wasmachine te herstellen. Zo is het probleem alsnog snel opgelost.

De voorkomendste wasmachine problemen

  • Wasmachine centrifugeert niet na aflopen programma
  • Wasmachine produceert een bonkend geluid bij centrifugeren
  • Wasmachine krijg wel water, maar de trommel draait niet
  • Wasmachine pompt water niet af en centrifugeert ook niet
  • Wasmachine trommel hangt los
  • Wasmachine centrifugeert soms wel, soms niet
  • Repareren van wasmachine

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.