Siemens wasmachine fout F18 oplossen

Uw Siemens wasmachine vertoont kuren? Bij problemen met uw wasautomaat is het echt niet altijd nodig het apparaat direct te vervangen door een nieuwe. Onze witgoed reparatie service is u graag van dienst. We werken onafhankelijk en geven u betrouwbaar advies over de werkelijke technische staat van uw wasmachine. Vaak blijkt wasmachine reparatie namelijk de voordeligste en duurzaamste optie.

 

Geeft uw Siemens wasmachine plotseling foutcode F18? Op deze pagina kunt u lezen wat de oorzaak van deze storing is en bovendien leggen we u uit u het probleem zelf kunt verhelpen.

Foutmelding Siemens F18 zelf oplossen.

Onze cliënten vragen ons om advies over het oplossen van storing F18 bij een Siemens wasmachine. Onze reparatie experts hebben ervaring met deze foutcode en weten dan ook exact hoe deze kan worden verholpen. We helpen u graag met het oplossen van storing F18 aan uw Siemens wasautomaat.

 

Wanneer uw Siemens wasmachine fout F18 geeft, wil dat zeggen dat er een probleem is met de waterafvoer. Dat kan komen door onder andere het volgende:

 

  • De afvoerslang is te hoog op de afvoerbuis aangesloten
  • Het filter van de afvoerpomp is geblokkeerd

Zelf oplossen van de Siemens F18 foutcode

Oplossen van fout F18 is meestal niet ingewikkeld:

  • Maak het filter en het filterhuis van de wasmachine pomp goed schoon.
  • Zorg dat de afvoerslang niet te hoog is aangesloten. Het advies is niet hoger dan 1 meter.

Siemens wasmachine geeft alsnog de F18 fout

Wanneer u bovenstaande stappen heeft doorlopen, maar de storing blijft te zien op het scherm van uw wasmachine? Dan kunt u het beste een afspraak maken met een van onze reparatie experts.

 

Onze witgoed techniekers zijn actief in geheel België. Er is altijd een specialist werkzaam bij u in de buurt. In de meeste gevallen kunnen we de volgende dag komen om uw Siemens wasmachine te repareren. Bovendien doen we dat ook nog eens tegen heel interessante tarieven. Daardoor

Waarom is mijn Siemens wasmachine in storing?

 

Wasmachines worden technisch steeds geavanceerder. Uw wasmachine is uitgerust met allerlei sensoren die de technische staat in de gaten houden en alarm geven bij problemen. Bij fouten kunt u op het scherm van uw Siemens wasmachine lezen wat er aan de hand in.

 

In de handleiding van de wasautomaat, maar natuurlijk ook op deze website kunt u gemakkelijk opzoeken wat de betekenis van een siemens storing is. Wij zijn onafhankelijk specialist in Siemens reparatie. We kunnen uw wasmachine snel en tegen een gunstige prijs repareren.

  • Siemens wasmachine fout F18 oplossen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.