Storing E23 oplossen bij een Bosch wasmachine

In het geval er water op de bodemplaat van uw Bosch wasautomaat komt te liggen, zal de machine code E23 op het scherm geven. Niet altijd is duidelijk waar dit water precies vandaan komt en het is daarom lastig om deze storing zelf op te lossen. Onze witgoed techniekers zijn u graag van dienst om dit probleem op te lossen.

Wat is de betekenis van fout E23?

Wanneer uw Bosch wasmachine code E23 weergeeft op het scherm dan wil dat zeggen dat een of meerdere sensoren in het apparaat water hebben opgemerkt op de bodemplaat van de wasmachine. Uw wasmachine is een elektrisch apparaat water dat onbedoeld door de machine loopt kan zorgen voor grote problemen.

Bosch foutmelding E23 zelf oplossen?

Stappenplan voor het oplossen van code E23 bij Bosch wasmachines

 

  1. Draai eerst de waterkraan dicht en schakel de machine uit door de stekker uit het stopcontact te trekken.
  2. Storing E23 duidt op een lekkage. Laat de machine dus nazien door een erkende witgoed technieker.
  3. Neem de wasmachine pas opnieuw in gebruik na controle. Een waterlek kan snel zorgen voor grotere schade.

Bosch E23 storing daarna niet weg?

Wanneer uw wasmachine deze storing blijft weergeven, dan kunt u deze het beste laten nakijken door een daartoe getrainde witgoed technieker. De bij onze hersteldienst aangesloten specialisten zijn daartoe volledig bevoegd. Er is altijd een witgoed technieker actief in uw woonplaats.

 

Waarom uw Bosch wasmachine storingen geeft

Dankzij de foutmelding of storingscode op de wasmachine kunt u snel achterhalen wat de oorzaak van het probleem kan zijn. Met deze code kunt u op onze pagina met Bosch storingen de betekenis van deze code opzoeken. U weet zo vrijwel direct of dat u het probleem zelf kunt oplossen of dat u dat beter door een ervaren witgoed technieker kunt laten doen.

Bosch wasmachine E23 reparatie

Een foutcode op het scherm van uw wasmachine kan diverse oorzaken hebben. Om u te helpen om er snel achter te komen wat het probleem is, hebben we de voorkomendste Bosch foutmeldingen verwerkt in een handig overzicht. Lukt het u toch niet om het probleem zelf op te lossen? Laat uw Bosch wasmachine repareren door een van onze witgoed reparatie experts.

  • Storing E23 oplossen bij een Bosch wasmachine

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.