Storing E23 oplossen bij een Siemens wasautomaat

Geeft uw trouwe Siemens wasmachine plotseling melding van een storing? Geen paniek wanneer de wasmachine fout F23 in het scherm laat zien. Onze witgoed specialisten zijn bekend met het probleem en adviseren u graag over het oplossen van deze typische Siemens storing.

 

Lees altijd goed de uitleg door, want in veel gevallen kunt u een storing aan uw Siemens wasautomaat prima zelf oplossen. Hieronder daarom uitleg en tips over het oplossen van storing E23 bij uw Siemens wasmachine.

Siemens wasmachine heeft fout E23

Geregeld nemen klanten contact op met onze techniekers omdat hun Siemens wasmachine storing E23 in het scherm heeft staan. Deze fout komt voor bij de wasautomaten van dit merk. Onze Siemens specialisten zijn bekend met de oorzaak en kunnen u daarom helpen met het oplossen ervan.

 

Wanneer er, door welke reden dan ook, water op de bodem van uw wasmachine belandt, zullen de sensoren in de wasmachine dit detecteren. Een gevolg is dat de machine code E23 aan al geven.

Siemens wasautomaat storing E23 zelf verhelpen

Om het probleem te  verhelpen kunt u de volgende stappen doorlopen.

 

  1. Schakel de machine helemaal uit. Ook de stekker uit het stopcontact dus.
  2. Deze storing betreft een lekkage. Water en elektriciteit zijn geen goede combinatie. probeer het probleem niet zelf op te lossen, maar schakel een professioneel technieker in om uw Siemens wasmachine te repareren.
  3. Wacht zeker niet te lang. Neem de machine niet terug in gebruik zolang de oorzaak niet is verholpen. Er is anders risico op meer schade.

 

Siemens wasmachine blijft storing E23 geven

Wanneer uw Siemens wasmachine melding blijft maken van fout E23, kunt u het beste een in gespecialiseerde technieker inschakelen om de wasautomaat te repareren. U kunt via onze hersteldienst op een betrouwbare technieker bij u in de buurt vinden. Onze specialisten zijn actief door geheel België en er is altijd een technieker beschikbaar die op korte termijn de Siemens wasmachine kan repareren. Bovendien kan dat tegen heel aantrekkelijke tarieven.

 

Waarom uw Siemens wasautomaat een storing geeft

Siemens Wasmachines zijn afgelopen jaren steeds slimmer geworden. Tientallen sensoren in de machines controleren of het apparaat goed functioneert. Bij problemen kunt u in het scherm aflezen wat er aan de hand is. Siemens gebruikt daarvoor speciale storingscodes. Met de foutcode kunt u eenvoudig uitvinden wat het probleem is en hoe dit kan worden opgelost. Ook is deze storingscode handig bij het inschakelen van een witgoed technieker. U kunt namelijk zonder technische kennis duidelijk maken wat het probleem met de wasmachine is. Zo kan uw Siemens wasmachine vlot worden gerepareerd.

  • Storing E23 oplossen bij een Siemens wasautomaat

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.