Storing E50 bij AEG wasmachine verhelpen

Wanneer uw AEG wasmachine melding maakt van fout E50 hoeft dat niet direct te wijzen op een groot probleem. Sommige storingen zijn namelijk eenvoudig zelf op te lossen en voor de wat ingewikkeldere storingen aan uw wasautomaat van AEG kunt u altijd een beroep doen op de specialisten van onze witgoed herstel service. Om u extra van dienst te zijn hebben we op deze pagina enkele handige tips en oplossingen beschreven, zo kunt u AEG fout E50 snel zelf oplossen.

Wat betekent foutcode E50 bij wasmachines van AEG

Onze techniekers komen deze foutcode vaak tegen bij de oudere wasmachines van dit merk We weten daardoor de precieze oorzaak en kunnen de wasmachine daardoor vlot voor u  repareren.

Wat is storingscode E50?

Deze foutcode wil zeggen dat er een motorstoring is. AEG adviseert om in dit geval herstellingen uit te laten voeren door een technieker. Neemt u dus contact met ons op.

AEG Storing E50 zelf oplossen?

Bij storing E50 is er een storing is het automatische doseersysteem van de wasmachine. Een technische aangelegenheid die helaas niet door uzelf op is te lossen.

 

AEG wasmachine blijft melding maken van E50

Heeft u uw AEG wasautomaat gereset, maar blijft de machine melding maken van fout E50, dan kunt u het beste een expert te wasmachine na laten kijken. Onze witgoed techniekers zijn u daarbij graag van dienst.

 

De bij onze hersteldienst aangesloten witgoed techniekers zijn actief door geheel België. Er is altijd een specialist beschikbaar bij u in de buurt. Bij problemen met uw AEG wasmachine, zoals bijvoorbeeld fout E50, kan de technieker in de meeste gevallen de eerstvolgende dag al bij u langs komen om de machine na te zien en als dat nodig is te repareren.

 

Onze klanten waarderen de manier waarop wij te werk gaan. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en we zetten sterk in op klanttevredenheid. Bent u op zoek naar een vakman of vakvrouw om uw AEG wasmachine te herstellen, neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

  • Storing E50 bij AEG wasmachine verhelpen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.