Storing F22 verhelpen bij een Miele wasmachine

Uw Miele wasautomaat maakt melding van fout F22? Op deze pagina kunt u meer lezen over deze veelvoorkomende Miele storing. U leest hier de betekenis van deze foutcode, maar ook hoe u dit probleem zelf zou kunnen oplossen. Zo kunt u snel inschatten of dat u zelf aan de slag gaat of dat u beter een gespecialiseerde technieker in kunt schakelen voor het repareren van uw Miele wasmachine.

Miele wasautomaat geeft fout F22

Wanneer uw Miele wasmachine melding F22 geeft op het scherm wil dat zeggen dat er teveel schuim ontstaat bij het wasprogramma.

Foutcode F22 bij een Miele wasmachine oplossen

Storing F22 komt voor bij zowel oudere als de nieuwe Miele wasmachines. Dit is in een relatief kleine storing, die u meestal gemakkelijk zelf zou kunnen oplossen. In de toekomst kunt u fout F22 voorkomen door de dosering van uw wasmiddel aan te passen. Het gebruiken van een kleinere hoeveelheid zou morgen zorgen dat het probleem niet terugkomt. Is het probleem daarmee niet verholpen, dan is er waarschijnlijk een ander technisch probleem. Laat uw wasmachine dan uitlezen door een van onze in Miele gespecialiseerde techniekers.

Waarom uw Miele wasmachine een foutcode geeft

De moderne Miele wasautomaten beschikken over een digitaal scherm waarop foutmeldingen en storingen zijn af te lezen. De precieze uitleg van een bepaalde foutcode is terug te lezen in de handleiding van de machine. Maar om het u gemakkelijker te maken hebben we op deze pagina een overzicht gezet met de voorkomendste Miele foutcodes samen met de manier waarop het probleem kan worden opgelost.

 

Is het toch niet gelukt om het probleem zelf op te lossen? Blijkt de foutcode hardnekkiger dan gedacht? Er is bij ons altijd een witgoed technieker beschikbaar om bij u thuis langs te komen voor reparatie van uw Miele wasmachine. Onze witgoed techniekers zijn actief in geheel Vlaanderen en er is altijd wel een wasmachine reparatie specialist bij u in de buurt.

  • Storing F22 verhelpen bij een Miele wasmachine

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.