Storing F43 oplossen bij een Bosch wasmachine

Een storing aan uw wasmachine komt altijd ongelegen. Wanneer uw wasmachine plotseling foutcode F43 aangeeft is dat dan ook bijzonder vervelend. Gelukkig kunt u door deze storingscode gemakkelijk opzoeken wat precies het probleem is met uw Bosch wasmachine. De oplossing van fout F43 is daardoor nooit ver weg.

 

Op deze pagina kunt u informatie vinden over het zelf oplossen van storing F43 bij uw Bosch wasmachine. Mocht u er toch niet uitkomen, dan staan onze ervaren witgoed techniekers altijd voor u klaar.

Bosch wasmachine geeft storingscode F43

Deze typische Bosch foutmelding komt geregeld voor. De oorzaak is dan ook bekend bij onze reparatie experts. Code F43 bij een Bosch wasautomaat duidt op problemen met de motor of de koolborstels. Mocht uw wasmachine een probleem met de motor hebben, dan kunt u herstel van de wasmachine best overlaten aan een gespecialiseerd witgoed technieker.

 

Wanneer de koolborstels aan vervangen toe zijn kunt u ons inschakelen. Er is altijd een vakman beschikbaar bij u in de buurt en uw Bosch wasmachine kan vaak al de volgende dag worden gerepareerd.

Na het vervangen van de koolborstels blijft storing F43 in beeld

Heeft u de koolborstels in uw Bosch wasautomaat al vervangen, maar staat storingscode F43 nog steeds op het display, dan vindt u hieronder de instructies voor het resetten van de Bosch wasmachine. Let er wel op dat resetten van de Bosch wasmachine alleen gedaan moet worden na reparatie. Resetten van de machine voordat het probleem is opgelost kan zorgen voor meer schade.

 

Hoe een Bosch wasmachine resetten

  • Deur van de machine dicht
  • Programmaknop op stand 0
  • Programmaknop op de onderste stand (op 6 uur dus)
  • Wacht twee seconden
  • Druk de toerentalknop in en houdt ingedrukt
  • Zes de programmaknop 1 stand verder (op 7 uur dus)
  • Laat na twee seconden de toerentalknop weer los
  • Het display zal ‘888’ weergeven
  • Draai de programmaknop terug naar stand 0. Daarmee is uw Bosch wasmachine weer gereset en zal het apparaat weer functioneren.

 

Na reset nog steeds fout F43?

Een Bosch wasmachine is voorzien van een systeem dat automatisch terugkoppeling geeft wanneer er fouten zijn. Met de foutcode of storingscode kunt u snel achterhalen wat het probleem zou kunnen zijn. De oplossing van de storing aan uw Bosch wasmachine is zo snel gevonden.

 

Geeft uw machine code F43, maar is het met de tips hierboven niet gelukt om het probleem blijvend op te lossen? Neem dan vandaag nog contact op met een witgoed technieker bij u in de buurt. Onze experts staan voor u paraat.

Bosch storing F43 laten repareren door technieker

De foutcode op het scherm van uw wasmachine kan het gevolg zijn van diverse technische problemen. Om onder andere code F43 snel op te kunnen lossen hebben we veel voorkomende Bosch foutmeldingen uiteen gezet.

 

Komt u er zelf niet uit? Heeft u assistentie nodig van een professionele technieker? Onze witgoed reparatie experts komen graag bij u thuis uw Bosch wasmachine repareren.

  • Storing F43 oplossen bij een Bosch wasmachine

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.