Vaatwasser droog niet goed (natte vaat), hoe oplossen?

Wanneer uw vaatwasser het einde programma heeft gegeven, opent u direct de vaatwasser deur. Zo voorkomt u dat borden en bestek niet goed drogen, maar vochtig blijven.  Maar wanneer de vaatwasser niet goed droogt, merkt u dat de inhoud van een  vaatwasser aan het einde van het programma nog kletsnat is. Wanneer de vaat natter dan gebruikelijk uit de vaatwasser komt, is dat een teken dat er een probleem is met uw vaatwasser.

 

Storingen en problemen aan vaatwassers zijn voor onze techniekers geen probleem. We staan altijd voor u klaar om uw vaatwasser te repareren.

Vaatwasmachine droogt de vaat niet goed

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor dit probleem met uw vaatwasser.

Op de volgende manier kunt u zorgen voor een droger eindresultaat

  • Gebruik het juiste programma op uw vaatwasser voor een goed droogresultaat
  • Maak altijd gebruik van een goed vaatwasmiddel. Er zit verschil tussen de merken.
  • Kies voor het extra droog programma op uw vaatwasser
  • Wacht altijd tot het programma helemaal is afgerond

 

Vertoont uw vaatwasser mankementjes? Onze techniekers zijn u graag van dienst. Maak vandaag een reparatie afspraak en in de meeste gevallen kan morgen een van onze reparatie specialisten bij u langskomen. Uw vaatwasser wordt door ons op deskundige manier gerepareerd. Bovendien doen we dat tegen gunstige reparatie tarieven. Repareren van uw vaatwasser is niet alleen goed voor het milieu, het bespaart u ook nog eens geld.

Oplossingen afwasmachine slecht droogresultaat

  • Zorg altijd voor voldoende glansspoelmiddel in het reservoir. Wanneer er onvoldoende van dit middel in het reservoir aanwezig is, kan het zijn dat de machine niet goed functioneert en de vaat niet goed droogt.
  • Bij slecht droogresultaat kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor een ander glansspoelmiddel.
  • Controleer of er water achter blijft tussen het servies en het bestek.
  • Wacht altijd tot het volledige vaatwasprogramma is afgerond. Nog beter is het om de vaat pas een half uur na het eindsignaal uit de machine te halen.

 

Is na het toepassen van de tips op deze pagina het droogresultaat nog steeds niet zoals voorheen? Ons witgoed reparatie bedrijf is u graag van dienst. Onze techniekers kunnen uw vaatwasser controleren op juiste werking en waar nodig tegen gunstige kosten repareren. Daarna kan uw vaatwasser in veel gevallen nog jarenlang mee.

  • Vaatwasser droog niet goed (natte vaat), hoe oplossen?

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Vaatwasser te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.