Vaatwasser start niet meer op

Nadat u op de startknop van uw vaatwasser hebt gedrukt, start het programma niet. Er kunnen verschillende redenen zijn voor het probleem. De oorzaak kan bijvoorbeeld worden gezocht in een elektronisch defect in de vaatwasser. Maar een probleem kan ook optreden in de deurvergrendeling. Vanwege de veiligheid zal uw vaatwasser niet starten.

Niet starten vaatwasmachine: hoe oplossen?

Wilt u het probleem zelf oplossen? Onderstaande tips kunt u gebruiken om het probleem aan uw vaatwasser proberen te verhelpen. Sommige problemen aan uw vaatwasser kunt u namelijk prima zelf oplossen. Lukt het toch niet? Onze witgoed reparatie specialisten staan voor u klaar.

Veel voorkomende oorzaken wanneer vaatwasser niet start

Wanneer onze techniekers een vaatwasmachines die wil starten repareren, zien ze dat in veel gevallen de oorzaak daarvan ligt in het volgende:

 

  • Vaatwasser krijgt geen stroom
  • Zekering van de vaatwasser is defect (doorgebrand)
  • Vaatwasser spoelt niet meer

Oplossen van dit probleem

Krijgt de vaatwasser wel stroom?

Gebruik eventueel een ander apparaat om te controleren of het stopcontact functioneert. Controleer ook of de zekering van de vaatwasser niet is doorgebrand.

De afwasmachine spoelt niet meer?

Wanneer de vaatwasser niet meer start, dan kan dat liggen aan een defect bedieningspaneel van uw vaatwasser. Heeft u bovenstaande punten al zelf gecontroleerd, dan kan de oorzaak liggen in dit onderdeel. Onze witgoed techniekers zijn u graag van dienst bij het repareren van uw vaatwasser.

 

Onze witgoed reparatie service is actief in heel België. In slechts enkele stappen kunt u een afspraak maken met een technieker die bij u thuis langs komt om uw vaatwasser te repareren. In veel gevallen kan dat al binnen een dag gebeuren. Repareren van uw vaatwasser is duurzaam, maar bespaart u ook nog eens geld. Contacteer ons vandaag nog.

  • Vaatwasser start niet meer op

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Vaatwasser te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.