Veel Voorkomende storingen bij Beko vaatwassers

Een defecte vaatwasser, daar zit niemand op te wachten. U heeft immers een vaatwasmachine in huis gehaald voor het gemak. Het huishouden gaat namelijk altijd door en de vuile vaat zal zich snel verzamelen. Er zijn verschillende merken vaatwassers en ze hebben allemaal hun eigen specifieke storingen een veel voorkomende mankementen. Beko vaatwassers staan te boek als goed, maar ook een vaatwasser van dit merk kan defect raken.

 

Onze techniekers voeren reparaties uit aan witgoed en andere (huishoudelijke) apparaten. We kunnen dus ook uw Beko vaatwasser repareren. Is uw vaatwasser defect of vertoont deze kleine mankementen die u zelf niet kunt oplossen? Maak een reparatie afspraak met onze witgoed reparatie dienst. Onze reparatie specialisten komen graag bij u thuis langs om uw Beko vaatwasser te repareren.

 

Wanneer u uw Beko vaatwasser intensief of al jarenlang gebruikt kunnen er, net zoals bij andere merken vaatwassers, problemen optreden. De volgende problemen komen geregeld voor bij vaatwasser van Beko.

De vaatwasser wast vaat niet goed schoon

Probleem:

De sproeiarmen van Beko vaatwasser zitten verstopt

Oplossing:
Klik de sproeiarmen uit de vaatwasser en reinig de gaatjes in de armen goed met water. Als dat nodig is kunt u een puntig voorwerp, zoals bijvoorbeeld een satéprikker, dikke naald of pincet gebruiken.

Er blijft water onderin de vaatwasser staan

Probleem:

Uw Beko vaatwasser pompt water niet af.

Oplossing:

Mogelijk zit er een voorwerp vast in het filter.

  1. Verwijder het filter uit de bodem van uw Beko vaatwasser
  2. Reinig deze onder stromend water. Gebruik daarbij eventueel een borstel.
  3. Controleer de afvoerslang van uw vaatwasmachine op knikken of beknellingen.

Beko Vaatwasser neemt geen water

Probleem:

Nadat het vaatwasprogramma is gestart hoort u een constant zoemende geluid. Het is het geluid van de pomp. De vaatwasser blijft pompen totdat deze zichzelf na verloop van tijd weer uitschakelt.

Oplossing:

  • Controleer of de toevoerslang op knikken of beknellingen
  • Controleer of de waterkraan open is gedraaid
  • Test of de wateraansluiting voldoende water kan leveren. Voor de meeste vaatwasmachines is een watertoevoer benodigd van minimaal 10 liter/minuut.
  • In de slang voor water aanvoer zit aan de kant van de kraan de meestal een klein zeefje. Controleer dit zeefje op kalk.

Beko vaatwasser lekt water

Probleem:

Een lekkende vaatwasser is duidelijk te herkennen aan het plasje water onder of naast het apparaat. Maar helaas is niet altijd direct te herleiden waar de lekkage vandaan komt.

Oplossing:

Controleer eerst of de waterslang nog goed op de kraan zit. Wanneer deze niet goed is vastgedraaid kan deze namelijk gaan lekken.

 

  • Veel Voorkomende storingen bij Beko vaatwassers

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Vaatwasser te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.