Veel voorkomende storingen bij vaatwassers van LG

Ieder vaatwasser merk heeft zo zijn eigen manier om de gebruiker, u dus, te laten weten dat de vaatwasser een storing heeft. De vaatwasser van LG laten bij problemen een code op het display zien. Wilt u weten hoe u een probleem aan uw LG vaatwasser zou kunnen oplossen, dan zult u eerst moeten weten wat de betekenis van het foutnummer is.

 

Voor ons witgoed reparatie bedrijf staat service voorop. We geven u daarom graag informatie over de manier waarop u zelf problemen aan uw LG vaatwasmachine zou kunnen oplossen. Om te weten hoe u een probleem kunt verhelpen, is het belangrijk dat u eerst exact weet wat de oorzaak is. We hebben de meest voorkomende LG vaatwasser fouten daarom in een handig overzicht gezet.

 

Lukt het u niet om het probleem aan het apparaat te verhelpen? Onze techniekers staan klaar om uw vaatwasser van LG, of ieder ander merk, op vakkundige manier te herstellen. Onze specialisten zijn actief in heel België. Wilt u dat wij uw LG vaatwasser repareren? Maak dan telefonisch of online een reparatie afspraak. Onze techniekers kunnen meestal al binnen 24 uur bij u langskomen om de vaatwasser te repareren.

Wat betekent een foutcode op een LG vaatwasser?

De foutmelding op uw vaatwasser geeft een indicatie van de oorzaak. De exacte betekenis van de LG foutcodes kunt u teruglezen in de handleiding van het apparaat, maar hebben we ook voor het gemak op deze website site gezet. Zo kunt u er snel achter komen wat het probleem is. Daarna kunt u besluiten of dat u het zelf kunt verhelpen of dat u een reparatie-expert inschakelt.

Meest voorkomende LG vaatwasser storingscodes

Er zijn diverse LG vaatwasser storingscodes, hieronder de bij de code behorende oorzaak en oplossing.

 

E1 of EI: Lekkage gedetecteerd

OE: Probleem met waterafvoer

TE: Fout met NTC-sensor

FE: Apparaat kan water niet kwijt, te veel water in vaatwasser

LE: Fout met motor

UE: Fout met vario motor

HE: Probleem met verwarmen

  • Veel voorkomende storingen bij vaatwassers van LG

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Vaatwasser te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.