Veel voorkomende storingen bij Zanussi vaatwassers

Wanneer er problemen zijn met uw Zanussi vaatwasser, dan zult u meestal een foutcode in het scherm te zien krijgen. Vaatwassers van Zanussi zijn daarin niet uniek, want ieder merk kent zo zijn eigen specifieke storingscodes en foutmeldingen. De oorzaak van de storing kan heel verschillend zijn. Wilt u weten wat het probleem aan uw vaatwasser veroorzaakt? Ons overzicht met veelvoorkomende Zanussi vaatwasser problemen kan u helpen.

 

Kunt u de storing aan uw Zanussi vaatwasser niet zelf verhelpen? Contacteer ons witgoed reparatie bedrijf. Onze techniekers zijn actief door heel België en komen ook graag bij u langs om uw Zanussi vaatwasser te repareren.

 

Zanussi foutcodes en oplossingen

We hebben de voorkomendste storingscodes van Zanussi vaatwassers voor u onder elkaar gezet.

i10 / 10: Problemen met de watertoevoer

Probleem:

Zanussi vaatwasser heeft een probleem met de watertoevoer

Oplossing:

Controleer eerst de stand van de kraan en controleer de waterdruk. Is alles in orde, controleer dan de  aanvoerslang op mogelijke beknellingen of blokkades.

i20 / 20: Problemen met de waterafvoer

Probleem:

Onbelemmerde afvoer van water is belangrijk voor het goed functioneren van uw Zanussi afwasmachine. Lukt dat niet, dan zal storing i20 optreden.

Oplossing:

Controleer de afvoerslang op blokkades of verstoppingen

i30 /30: Defecte Aquastop

  • Veel voorkomende storingen bij Zanussi vaatwassers

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Vaatwasser te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.