Veelvoorkomende Miele vaatwasser storingen

Vaatwassers van Miele gebruiken hun eigen typische manier om fouten en storingen aan de gebruiker kenbaar te maken. Wanneer uw Miele vaatwasser een probleem heeft opgemerkt, zal op het display van de machine een foutcode te zien zijn. Deze foutcode is zeer handig, want u komt zo snel te weten in welke hoek het probleem kan worden gezocht. Zo is het oplossen van storingen bij uw Miele vaatwasmachine over het algemeen erg gemakkelijk.

 

Om u  te helpen bij het oplossen van problemen en storingen, hebben we de meest voorkomende Miele vaatwasser storingscodes voor u bij elkaar gezet in een handig overzicht.

 

Lukt het u niet om de storing of het defect aan uw Miele vaatwasser op te lossen? Maak een afspraak met een van onze specialisten? De technieker komt bij u thuis langs voor reparatie van uw Miele vaatwasser.

Betekenis van Miele vaatwasser foutcodes

De foutmelding op het schermpje van uw Miele vaatwasmachine geeft een indicatie van het probleem. Wat de precieze betekenis is van de foutmelding kunt u terugvinden in de handleiding. Om het u gemakkelijk te maken een oplossing te vinden, hebben we de meest voorkomende Miele storingscodes voor u bij elkaar gezet. Zo ziet u snel of u het probleem misschien zelf zou kunnen oplossen of dat u er verstandiger aan doet om onze professioneel opgeleide techniekers uw Miele vaatwasser te laten herstellen.

 

Een foutmelding geeft u een indicatie van het probleem met uw Miele vaatwasser. Wat de betekenis is van een bepaalde foutmelding kunt u terugvinden in de gebruikershandleiding van het apparaat.

 

Om u te helpen snel een oplossing voor het probleem te vinden hebben een overzicht samengesteld met de meest voorkomende Miele vaatwasser foutmeldingen. Zo kunt u snel bepalen of u het probleem zelf kunt verhelpen of dat u een service technieker inschakelt.

 

Veel voorkomende Miele vaatwasser storingen

F11   Vuil

Probleem

Deze code geeft aan dat uw Miele vaatwasmachine een storing heeft en dat het programma niet kan worden afgemaakt.

 

Oplossing

Schakel de machine uit. Maak de zeef goed schoon. Dit is de meest voor de hand liggen de oorzaak van de storing. Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat het systeem is verstopt of dat er een knik in de slang zit.

F12   Geen water

Probleem

Geen toevoer van water.

 

Oplossing

Controleer of de kraan volledig open is of dat er een knik in de waterslang zit. Controleer de slang daarna op een vuil filter. Probeert u daarna of de machine weer naar behoren functioneert.

F13   Foutieve watertoevoer

F70   Teveel water

 

 

  • Veelvoorkomende Miele vaatwasser storingen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Vaatwasser te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.