Wasmachine losse trommel

Maakt u wasmachine een vreemd ratelend geluid? Mogelijk zit de trommel van de wasmachine los! U kunt in dat geval de wasmachine het beste uitschakelen en daarna controleren of er verticale of horizontale beweging in de trommel zit.

 

Wellicht bent u benieuwd of u het probleem zelf kunt verhelpen. Daarom hebben we een aantal handige tips bij elkaar gestoken. Problemen door een losse wasmachine trommel zijn dan ook zo opgelost.

Losse wasmachine trommel, zelf oplossen

Wilt u zeker weten dat het probleem te wijten is aan een losse trommel, doorloopt u dan onderstaande stappen. Ga bij het stellen van een diagnose altijd voorzichtig te werk. Een losse trommel kan forse schade veroorzaken aan uw wasmachine. Wanneer de trommel losraakt kan deze het verwarmingselement van de wasmachine beschadigen.

Controleren wasmachine op losse trommel

  • Wasmachine maakt een vreemd en luid ratelend geluid
  • Bij het einde van het wasprogramma voelt het wasgoed natter dan normaal
  • De trommel heeft buitengewoon veel speling in de kuip

Wasmachine trommel los: mogelijke oplossingen

Wasmachine problemen van deze aard zijn vaak zelf lastig op te lossen. De trommel is redelijk zwaard en het is ingewikkeld om goed bij de bevestiging te komen. Let goed op of de trommel lager hangt dan normaal. Wanneer dat het geval is dan bestaat de kans dat de trommel op het verwarmingselement drukt. Dit kan zorgen voor meer schade aan de wasmachine. Een losse trommel laat u daarom bij voorkeur oplossen door een witgoed technieker. Neem nu contact op.

  • Wasmachine losse trommel

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.