Whirlpool wasmachine storing F22 oplossen

Wanneer storing F22 op het display van uw Whirlpool wasautomaat is af te lezen, hoeft dat niet altijd te betekenen dat er een groot probleem is. Na het zien van deze melding bent u waarschijnlijk benieuwd hoe u de storing snel zou kunnen oplossen. Omdat het verlenen van de beste service voor ons belangrijk is, kunt u op deze pagina de betekenis van deze veel voorkomende Whirlpool wasmachine storing terugvinden. Zo kunt u het probleem mogelijk zelf snel oplossen of een Whirlpool reparatie specialist inschakelen.

Foutmelding F22 verhelpen bij een Whirlpool wasautomaat

Geeft uw Whirlpool wasmachine storing F22, dan wil dit zeggen dat er een probleem is met de motoraansturing of met de deur schakelaar van de wasautomaat.

 

De oorzaak van de F22 is als volgt:

  • Het deurslot van de Whirlpool wasautomaat is defect geraakt
  • Elektrische bekabeling in de wasmachine is beschadigd (kabelbreuk)

Whirlpool wasmachine storing F22 oplossen

Op dit probleem te verhelpen zult u de stekker of bekabeling tussen de module boven in de wasmachine en de motor onderin moeten controleren op zichtbare beschadigingen en wanneer dat nodig is deze vervangen.

Whirlpool wasmachine blijft melding F22 geven

Heeft u bovenstaande oplossing uitgevoerd, maar heeft dit niet geholpen? Wanneer uw Whirlpool wasautomaat melding blijft maken van de F22 fout helpen onze specialisten u graag verder. Deze storing komt geregeld voor bij Whirlpool wasmachines. Uitlezen van de wasautomaat geeft in veel gevallen duidelijkheid over de exacte oorzaak. Maak vandaag nog een afspraak met een expert voor herstel van uw Whirlpool wasautomaat.

De betekenis van een foutmelding op uw Whirlpool wasautomaat

Wasmachines worden steeds slimmer gemaakt. Uw wasmachine is uitgerust met een systeem dat zelfstandig controleert op fouten. Bij problemen zal de wasmachine een foutcode weergeven in het display. Dat is gemakkelijk, want zo kunt u snel uitzoeken wat de oorzaak is en kan de storing snel worden verholpen. Is het ondanks onze instructies niet gelukt om de storing zelf op te lossen? Dan kunt u met deze storingscode snel aan de technieker duidelijk maken wat er aan de machine mankeert. Maak nu een afspraak met een wasmachine reparatie-expert bij uit de regio.

 

Whirlpool met F22 foutmelding laten repareren door een vakman

Heeft u zelf geprobeerd om storing F22 op te lossen, maar is dat helaas niet gelukt? Geen probleem. Maak nu direct een afspraak met een Whirlpool reparatie specialist bij u in de buurt. De technieker komt bij u aan huis om de machine na te kijken en u  te voorzien van een passende oplossing. In de meeste gevallen kan onze specialist morgen al bij u langskomen om uw Whirlpool te repareren. Bovendien rekenen we zeer aantrekkelijke reparatie tarieven.

  • Whirlpool wasmachine storing F22 oplossen

Hoe gaat Hersteldienst Belgie u help om uw Wasmachine te herstellen?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.